Artikelempfehlungen
Artikelbeschreibung


PNZ FEHÉRÍTŐPÁC (PNZ BLEICH-BEIZE) 1.0 literes (beltéri felületek fehérítő ápolására)

NEU
PNZ FEHÉRÍTŐPÁC (PNZ BLEICH-BEIZE) 1.0 literes (beltéri felületek fehérítő ápolására)
27,9 EUR

A PNZ FEHÉRÍTŐPÁC már megsárgult vagy még sárgulatlan puhafa borítások, bútorok, falak, szerkezetek stb. fehérítő kezelésére szolgál. A PNZ fehérítő páccal történő kezelés hatására e felület intenzíven és tartósan világosodik, megtöri az előrehaladott sárgulást is, egyidejűleg egy természetes viaszos védőfelületet képez....Lakkozott, lazúrozott, olajozott, viaszolt stb. felületeket a PNZ fehérítőpáccal történő kezelés előtt PNZ Alap és Laminatreinigerrel feltétlenül tisztítsuk meg, illetve a felület átcsiszolása is javasolt.

 • A PNZ FEHÉRÍTŐPÁC már megsárgult vagy még sárgulatlan puhafa borítások, bútorok, falak, szerkezetek stb. fehérítő kezelésére szolgál. A PNZ fehérítő páccal történő kezelés hatására e felület intenzíven és tartósan világosodik, megtöri az előrehaladott sárgulást is, egyidejűleg egy természetes viaszos védőfelületet képez....Lakkozott, lazúrozott, olajozott, viaszolt stb. felületeket a PNZ fehérítőpáccal történő kezelés előtt PNZ Alap és Laminatreinigerrel feltétlenül tisztítsuk meg, illetve a felület átcsiszolása is javasolt.

   

 • méret 
  1.0
  Artikel-Nr.
  620
  Status
  NEU    
  Gewicht
  1,1 kg/db
 • PNZ BLEICH-BEIZE 8 FEHÉRÍTŐ PÁC

  A PNZ FEHÉRÍTŐ PÁC oldószermentes, beltéri használatra alkalmas pác

  Alkalmas: A PNZ Fehérítő pác  beltéri fa- borítások és falak, bútorok, nyílászárók, gerendák, stb..

  Már sárgult és még meg nem sárgult tűlevelű fák egyenletes és intenzív világosító kezelésére alkalmas. Extrém  erősen világosít, és megtöri a már kialakult sárgulást , természetes viasztartalma egy védőbevonatot is képez.

  ALKALMAZÁSOK

  1.  Alkalmazás  nyers kezeletlen fára : a fa legyen jó minőségű, tiszta, zsír- és gyantamentes, finoman csiszolt  és pormentes . Gyantában gazdag fákat le kell kefélni. Az anyagot az edényben jól fel kell keverni és rázni, majd a fehérítőpácot ecsettel  egyenletesen szálirányban telítésig megfolyás-mentesen fel kell hordani és oszlatni kell mindaddig, amíg a felület egyenletes pigment eloszlással  átlátszóan fehér nem lesz. 

  Fontos: nagyobb felületeknél, és  főleg függőleges szálirányú borításoknál ha lehetséges célszerű  az elemeket még felszerelés előtt pácolni…, Már felszerelt falak esetén szálirányban  lentről felfelé történő ecsetmozgatással pácoljunk, a megfolyások elkerülése érdekében.

  A fa nedvességtartalma nem lehet 18%-nál magasabb, a helység hőmérséklete és a pác hőmérséklete ne legyen 18 celsiusnál kevesebb.  

  Nagyobb fedőképesség érdekében  hígítatlanul több rétegben hordjuk fel, megfelelő hőmérséklet és jó szellőztetés közben min. 3 órás száradási idő megtartásával. A száradó felületet ne érintsük meg.  A jó hőmérséklet és szellőzés befolyásolja a száradási folyamatot. Legalább két napig óvjuk a nedvességtől. A kialakult felület majdnem minden PNZ termékkel átvonható.

  1. Alkalmazás kezelt felületen:  a felület legyen tiszta, zsír- és gyantamentes. Készítsünk próbafelületet, végezzünk próbapácolást, teszteljük a felület felvevő képességét.  A pácnak nem szabad a mélyedésekben összefolyni. A különböző anyagokkal kezelt felületeket mint lakkozott, lazúrozott, mattított, olajozott, viaszolt…., minden esetben PNZ  GRUND-és LAMINÁTRINIGERREL zsírtalanítsuk és megfelelő finomságú csiszolóval csiszoljuk meg. 

  Anyagszükséglet: a fa és a felület típusától is függően 60-100 ml/m2/réteg.

  Eszköztisztítás: szappanos vízzel

dő kód: